Maidanezi sau Fara Stapan

Toata lumea se cearta! Unii vor sa-i sterlizam altii sa-i euthanasiem. Unii sunt convinsi ca suntem o civilizatie demna de mileniul trei altii, mai realisti, se uita in jur si nu pot intelege ce din realitatea romaneasca i-a convins pe aia sa se creada in mileniul trei.

Nici macar pe etichete nu cadem de acord: sunt maidanezi sau fara stapan? Va spun eu: sunt si maidanezi si fara stapan.

Se aduna in haite, se tavalesc prin gunoaie, se infrupta cu tot ce gasesc, se bat pe ciolan, ataca pe oricine vor, nu dau socoteala nimanui pentru ceea ce fac, se gudura, dandu-se dragalasi, daca asta-i poate scapa din incurcatura, se pupa si apoi  se mananca intre ei si se identifica unul pe altul mirosindu-se sub coada ca sa-si pazeasca haita de infiltrarea unora cu pedigree.

De fapt chestia asta cu pedigree-ul este foarte riscanta pentru ca introduce reguli noi care incurca toata haita: comportament civilizat fata de stapan si prietenii stapanului, atasament si respect fata de stapan, simtul datoriei pana la sacrificiu fata de stapan si fata de oameni, dragoste si prietenie fata de stapan, dar mai ales dorinta de a-si bucura si multumi stapanul trecand peste orice instinct animalic.

Aha! Era sa uit. Orice asemanare cu clasa politica romaneasca este pur intamplatoare, doar ca atunci cand vorbeam despre stapan ma gandeam la noi toti, la astia care platim Notele de Plata ale haitei fara sa primim nimic in schimb. O fi din cauza ca n-au niciunul pedigree?

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

4 thoughts on “Maidanezi sau Fara Stapan

  1. Intrebare: De ce nu se organizeaza miscari sociale si pentru bietii mielusei de Paste si dragalasii purcei de Ignat? Sunt fiinte? Sunt animale si mai mult: nu fac rau, nu umbla pe strazi si nu ucid!

  2. M-am saturat de fatarnicie si jocuri de culise. Cand este atat de simplu! Sunt OM , Sunt ROMAN, Platesc TAXE si am dreptul la Siguranta, Protectie si Viata!

  3. suna un pic antonescian …dar actorasii astia din tari occidentale sa isi tina petii lor si politicienii sa faca legi , reguli simple si masuri aspre si sa nu se lase influentati de 10 babe miloase , cu timp si potential mare de victime ale propriilor protejati si ale sistemului de 2 bani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>